TIMBRU SEC – FOLIO – EMBOSARE

Personalizarea prin timbru sec, folio sau embos este metoda cea mai eleganta pentru personalizarea agendelor, brelocurilor din piele, sau orice alt obiect din piele sau inlocuitor, PVC, carton, care permite manipularea termica.

Imprimarea cu timbru sec reprezinta procedeul prin care se obtine imprimarea unui logo la cald, prin apasare. Acest tip de imprimare este indicat a se folosi pe suprafete deformabile, de regula materiale cu grosimi care permit vizualizarea efectului de « apasat », cum ar fi, de exemplu, coperti buretate.

Personalizarea prin folio se realizeaza cu ajutorul unei matrite care se incalzeste si prin presiune/caldura lipeste folia de material care se doreste imprimat si totodata si preseaza materialul in acea zona si se obtine astfel diferenta de nivel.

Operatiunea de emboss se foloseste pentru obtinerea unui efect de relief pe diverse tipuri de hartii si cartoane, dar si pe medii mai dure cum ar fi pielea. Se realizeaza cu ajutorul a doua matrite. Prin presarea hartiei intre 2 matrite se obtine deformarea acesteia pe zona presata obtinandu-se astfel efectul de relief pe acea zona.

Matrita (stanta) se executa o singura data, aceasta putand fi folosita mereu pentru personalizarea diverselor obiecte promotionale.

Calitatile acestor metode de personalizarare sunt:

  • Rezistenta mare in timp
  • Timbru sec si embosarea reprezinta singurele metode prin care imprimeurile au un aspect in relief
  • Evidentierea logoului sau a mesajului transmis

Realizam personalizari prin metoda timbru sec, folio sau embos cantitatea minima fiind chiar si o bucata pentru diferite domenii de activitate: restaurante si hoteluri (meniuri sau note de plata), afaceri proprii (agende personalizate, brelocuri din piele, carti de vizita, mape din piele).

Pentru mai multe informatii si detalii despre produsele disponibile vizitati site-ul nostru sau contactati-ne la 0773 866 797 / 0725 166 192  

Noi iti transformam obiectele alese de tine în cadouri personalizate inedite – la un pret atractiv!