Fa-ti cunoscuta afacerea in offline cu ajutorul solutiilor noastre de promovare!

Brandingul nu a fost niciodata mai usor alaturi de noi.

PRINT 4 PROMO este o agentie de creatie si de productie publicitara specializata in personalizarea obiectelor promotionale. Suntem o companie tanara si ambitioasa, un proiect realizat prin programul Start-UP Nation si in plina dezvoltare, ce importa pe piata din Romania produse promotionale moderne si de ultima generatie tehnologica. Oferta noastra cuprinde o gama variata de produse, de la pixuri, cani, usb-uri, brichete, brelocuri, casti si boxe wireless-bluetooth pana la cele mai interesante gadgeturi, accesorii pentru dispozitive mobile, tricouri, etc. Puteti sa vedeti toate categoriile ce le oferim vizitand site-ul nostru.

Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta. Astfel, dorim sa aducem cele mai bune solutii, personalizate si pliate exact pe nevoile clientilor nostrii. Produsele comercializate de noi sunt testate cat se poate de bine, asa ca puteti oricand face un cadou inedit persoanelor dragi fara a va ingrijora de calitatea lor.

Daca sunteti un comerciant, aveti un magazin online sau un simplu om de afaceri ce ofera servicii diverse, aveti nevoie ca brandul dvs sa iasa in evidenta si sa se faca remarcat mai mult decat ceilalti de pe piata. Obiectivul final este acela de a face oamenii sa se gandeasca la brandul dvs sau la compania dvs atunci cand sunt gata sa cumpere un produs sau un serviciu din gama celor pe care le oferiti. Cresterea reputatiei brandului necesita foarte mult timp si efort. Va trebui sa utilizati diferite metode si strategii in acest sens, iar una dintre cele mai utile ramane utilizarea de obiecte promotionale personalizate in planul de marketing.

Compania PRINT 4 PROMO va pune la dispozitie o multitudine de obiecte personalizate cu brandul dvs si de asemenea, va putem ajuta cu idei pentru a gasi alte obiecte si produse pe care le putem personaliza pentru dvs. Prin intermediul obiectelor personalizate va veti putea adresa oricarui segment din audienta, copii, tineri sau persoane in varsta.

Tot ce aveti de facut este sa alegeti un produs de pe site-ul nostru www.print4promo.ro si sa ne contactati. Putem sa personalizam orice produs comercializat de compania noastra.

Alegerea unuia sau mai multor obiecte promotionale care sa fie perfect potrivite cu scopul campaniei dvs. este dificila si poate fi consumatoare de timp, insa noi, PRINT 4 PROMO suntem specializati in realizarea de oferte personalizate pentru fiecare campanie in parte.

De aceea intr-un ocean de servicii si produse, evidentierea cat mai puternica si intiparirea in memoria clientilor a brand-ului dvs. este factorul decisiv ce asigura succesul unei campanii. Noi va oferim solutia optima pentru personalizarea produselor promotionale.