Transfer termic pe textile sau ceramica

Transferul termic (termotransferul) presupune transferul unei imagini, de pe o folie imprimata si decupata cu ajutorul unui cutter – plotter, pe un suport textil sau ceramic cu ajutorul unei prese termice.

Acest procedeu este folosit pentru personalizarea obiectelor textile sau ceramica in cantitati mici, calitatea imprimarii fiind remarcabila, superioara celei serigrafice.

Este ideal pentru texte, modele tribale sau orice modele compuse dintr-o culoare (sau doua, daca grafica nu este foarte complexa). Se simte foarte placut la atingere, avand un aspect cauciucat, foarte rezistent si elastic

Dupa inscriptionarea prin transfer termic, materialelor li se acorda o atentie deosebita, spalandu-se la temperaturi mici.

Personalizarea prin transfer termic are o exactitate mai mare si o rezistenta sporita in timp fiind considerata ca fiind avantajoasa la personalizarea unei cantitati mici de obiecte.Pentru mai multe informatii si detalii despre produsele disponibile vizitati site-ul nostru sau contactati-ne la 0773 866 797 / 0725 166 192  

Noi iti transformam obiectele alese de tine în cadouri personalizate inedite – la un pret atractiv!