Imprimare digitala DTG pe textile

Imprimarea digitala, cunoscuta si sub numele de imprimare DTG (direct to garmet) sau imprimare „direct pe textile” este un procedeu de imprimare a tricourilor folosind o imprimanta cu tehnologie inkjet specializata.

Aparuta relativ recent, aceasta metoda foloseste imprimante speciale industriale, care printeaza cu cerneluri speciale direct pe tesatura, fiind absorbita de fibrele materialului. Rezolutia si viteza acestor imprimante a crescut semnificativ in ultimi 5 ani, printurile realizate fiind cu adevarat impresionante.

Printul digital este perfect pentru tricourile personalizate, deoarece se poate imprima aproape orice. De la poze pana la design-uri grafice foarte complexe. Deasemenea formatul nu este unul special, este de ajuns o poza cu o rezolutie decenta.

Avantajele printului digital DTG

Se poate printa milioane de culori, pe diferite tipuri de tricouri. Este perfect pentru printarea modelelor complexe, cu multe detalii sau a imaginilor/fotografiilor.

Printarea se face la cerere, practic se poate realiza si un singur tricou. Nu exista cantitati minime, fiind excelenta pentru printarea tricourilor personalizate

Termen scurt de realizare si livrare a tricourilor imprimate. Imprimarea unui tricou dureaza aprox 10 min!

Imprimeul este foarte fin la atingere, cerneala intrand direct in tesatura tricoului.

Nu este nevoie ca modelul de imprimant sa fie intr-un format special. Se pot printa imagini, poze, texte, orice!

Pentru mai multe informatii si detalii despre produsele disponibile vizitati site-ul nostru sau contactati-ne la 0773 866 797 / 0725 166 192  

Noi iti transformam obiectele alese de tine în cadouri personalizate inedite – la un pret atractiv!