Informatii Clienti

Livrare

Transportul prin curier in toate localitatile din tara. Puteti urmari livrarea prin AWB, direct pe site-ul curierului.

Termene de livrare, de la lansarea comenzii intre 72-96 ore in functie de stocurile disponibile.

Conditii de plata:

 

  • Comezile de pana la 2500 lei se achita cu avans integral, numerar, ordin de plata sau transfer bancar.

 

 

  • Comenzile mai mari de 2500 lei se achita 50% avans numerar, ordin de plata sau transfer bancar iar restul de 50% se achita numerar, ramburs curierului la livrare sau ordin de plata inainte de data livrarii in contul specificat pe nota de comanda.

 

 

  • Pentru comenzile ce depasesc 5000 lei se percepe plata a 50% la lansarea comenzii prin ordin de plata iar restul de 50% se achita prin ordin de plata inainte de data livrarii in contul specificat pe nota de comanda.

 

  •  LIVRARE  GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 500 DE LEI

Va suntem recunoscatori ca ati ales sa colaborati cu noi, de aceea va oferim livrare gratuita pentru orice tip de comanda care depaseste valoarea sumei de 500 de lei.

 

  • SUPORT ONLINE 24/7

 

In cazul in care aveti anumite neclaritati sau ati dori sa ne adresati intrebari referitoare la comanda dumneavoastra, puteti lua legatura cu noi telefonic sau prin email.

Va rugam sa luati in considerare urmatorul orar:

Intre orele 08:00- 18:00 suportul se efectuaza telefonic + email

Intre orele 18:00 – 08:00 suportul se efectueaza prin email

Retur produse in 72 de ore

Produsele cu probleme, care prezinta defectiuni/imperfectiuni, nu functioneaza corespunzator vor fi inlocuite gratuit, cheltuiala fiind suportata de Print4Promo.

Garantam calitatea produselor si calitatea imprimarii in proportie de 100% – orice produs cu defecte de fabricatie,  carui imprimare este neconforma va fi inlocuit in aceleasi conditii.

Beneficii clienti loiali

Acordam bonusuri, discount-uri si premii surpriza clientilor loiali care ating anumite praguri prin achizitionarea de produse.