Graphic Design

Designerii nostri cu experienta si inalta calificare, pot crea modele atractive vizual si convingatoare pentru a reprezenta brand-ul companiei dvs in modul cel mai atragator.

Cele trei elemente principale cuprinse in serviciile de graphic design oferite oricarui client, sunt aptitudinile profesionale de design, expertiza si experienta tehnica, si sprijinul proactiv pentru proiectele clientilor pe parcursul si dupa dezvoltarea unui proiect.

Servicii Design Graphic

Oferim urmatoarele servicii de graphic design si  print design, pentru clientii nostrii:

  • Design de identitate al companiei, inclusiv logo design, marci inregistrate, precum si toate elementele de papetarie
  • Literatura de specialitate inclusiv pliante si brosuri, pliante de literatura si inserturi,  publicitate si produse de publicitate, ambalare, precum si prezentări MS PowerPoint
  • Grafic Design pentru produse de informare ale companiei, inclusiv rapoarte anuale, documente de cercetare, cataloage si liste de preturi, propuneri de vanzari, scrisori si manuale tehnice.

Design Brand & reBranding

In cazul in care compania dvs detine deja un brand, putem lucra in cadrul acestor parametri de proiectare, care sunt creatia, inovatia, avand astfel o imagine de ansamblu a stilului si a cerintelor generale de branding.

Agentia noastra creeaza modele care se potrivesc cu imaginea companiei dvs. Toate aceste schite si modele grafice combina aptitudini profesionale si artistice de design cu o orientare practica a lumii reale, creand in acest fel modele care indeplinesc scopul pentru care au fost destinate, fie ca este acela de promovare a unui produs sau a unei companii, oferind un branding al corporatiei sau furnizand informatii intr-un mod usor de citit si atragator.