Sublimare

SUBLIMAREA este procesul fizic care implica transformarea particulelor de vopsea dintr-o stare solida intr-o stare gazoasa, fara a transforma intai particulele solide in lichide.

Sublimarea este solutia ideala daca doriti sa imprimati pe cani, pe placi ceramice, materiale textile sau pe lanyard-uri.

Sublimarea unei imagini din hartia de transfer pe un suport implica contactul dintre imaginea printata pe hartia de transfer si suportul de pe presa de transfer. Caldura din presa face ca particulele de vopsea de pe imagine sa sublimeze. In timpul procesului, poliesterul suportului este de asemenea incalzit. Ca rezultat moleculele poliesterului se deschid si particulele de vopsea, in stare gazoasa, patrund in poliester.

La incheierea procesului de sublimare, presa este deschisa si suportul se raceste. Dupa racire, vopseaua este retinuta pe poliester, fapt ce demonstreaza indelungata rezistenta a vopselei pe material comparativ cu alte metode de imprimare.

Pentru mai multe informatii si detalii despre produsele disponibile vizitati site-ul nostru sau contactati-ne la 0773 866 797 / 0725 166 192  

Noi iti transformam obiectele alese de tine în cadouri personalizate inedite – la un pret atractiv!